INFORMAȚIE DE INTERES GENERAL ÎN PERIOADA STĂRII DE ALERTĂ

Pentru a împiedica posibila răspândire a virusului COVID-19 în perimetrul companiei, trebuie să ne supunem câtorva reguli esențiale.

Din momentul în care intraţi în incinta companiei în această perioadă răspundeţi atât de sănătatea dumneavoastră, cât și de sănătatea colegilor dumneavoastră. În măsura în care veţi respecta măsurile impuse, riscul de a contracta acest virus este foarte scăzut și vă veţi putea desfășura activitatea de muncă în condiţii de siguranță maximă.

Povești de succes

Ne susținem în fiecare zi. Un viitor mai bun pentru fiecare angajat Aramis Group și familia sa.

Aramis în imagini

Pentru că o imagine valorează cât o mie de cuvinte, descoperă povestea din fiecare.

Principiile noastre

Ne străduim să satisfacem și chiar să depășim așteptările colaboratorilor noștri.

Voință

Am privit fiecare obstacol apărut până în prezent ca o modalitate de a ne depăși limitele. Măsura succesului nostru se datorează determinării de a merge mai departe în ciuda provocărilor.

BUNĂVOINȚĂ

Suntem o poveste românească de succes pentru că am învățat că succesul se datorează atât angajaților noștri cât și tuturor colaboratorilor noștri. Drumul parcurs până în prezent ne-a ajutat să înțelegem că bunăvoința și respectul reciproc sunt necesare pentru atingerea obiectivelor.

Credință

Credem cu tărie că dedicarea zilnică și contribuția oamenilor, nu sunt doar principalul nostru avantaj competitiv, ci și sufletul comunității noastre. Pentru că credem în tot ceea ce facem, motivația noastră este de a oferi încredere și astfel am reușit să creăm povești de succes reale.

Încredere

Responsabilitatea noastră este să oferim un mediu sigur și cele mai bune condiții de muncă celor peste 4.500 de angajați și să ne asumăm angajamentele față de toți colaboratorii noștri. Suntem mândri că am construit în ultimii 26 de ani lucruri durabile în comunitatea noastră.

Povestea NOASTRĂ

Aramis AFA s-a născut din dorința de a ne ajuta colegii pe diferite planuri, mai mult decât cel profesional.

Înființată încă din 2012, Asociația Familiei Aramis - AFA, a fost creată pentru a fi elementul furnizor de servicii sociale, de a răspunde nevoilor sociale individuale, speciale, familiale sau de grup angajaților companiei Aramis Group sau al membrilor familiilor acestora. În scopul depășirii situațiilor de dificultate, prevenirii și combaterii riscului de excluziune socială, promovării incluziunii sociale şi creşterii calităţii vieţii, Aramis AFA este pilon.

În cadrul Asociației, Centrul de Informare și Consiliere are ca obiectiv fundamental îmbunătățirea calității vieții persoanelor care aparţin unor categorii sociale defavorizate indiferent de rasă, naţionalitate, etnie, sex, apartenenţă politică, convingeri etc., cu preponderență angajați ai companiei Aramis Group sau membrilor familiilor acestora. Scopul primordial a programelor și serviciilor este de a responsabiliza beneficiarii și de a-i mobiliza în dorința îmbunătățirii calității vieții lor și a familiilor acestora.

“Ne susținem” pentru că valorile și crezul nostru constau în depășirea obstacolelor și condiției prin voință, bunăvoință, credință și încredere.

Misiune

Organizația susține angajații Aramis Group în dorința lor de a-și depăși situațiile dificile și de a-și îmbunătăți calitatea vieții.

Viziune

Un viitor mai bun pentru fiecare angajat Aramis Group și familia sa.

Scurtă prezentare Aramis Group

Te invităm să vizualizezi videoclipul ce însumează cu mândrie grupul Aramis.

VEZI VIDEO
Adresă
Str. Bazaltului, nr. 8, 430014<br /> Baia Mare, Maramureș, România
E-mail
afa@aramis.com.ro
SUNĂ-NE
<a href="tel:0040755879676" style="color: #fff;">+40 755 879 676
Link-uri rapide
Lasă-ne un mesaj