ARAMIS GROUP este un lanț integrat de companii localizate în Baia Mare. Grupul coordonează întregul proces de producție pentru o gamă largă de mobilier tapițat, canapele și saltele, de la stadiul de design și procesare a materiei prime la controlul calității, depozitare și expediție. În fiecare an produsele Aramis Group ajung la zeci de mii de clienți de pe cinci continente.

Aramis Group a devenit unul dintre cei mai importanți angajatori la nivel regional, având peste 5.500 de angajați. Un element central în succesul companiilor este permanenta dezvoltare profesională și personală a angajaților, precum și garantarea unor planuri de carieră atractive și stabile.

Aramis Invest, lansat ca brand în 1994, este una dintre cele mai mari fabrici de mobilier tapițat din Estul Europei.

Lansată în 2014, linia comercială de mobilă tapițată, accesorii și saltele include în prezent un portofoliu de peste 50 de produse.

Lansată în 2009, compania a dezvoltat și lansat, în premieră în România, propriile rețete de sinteză a unei game largi de spume flexibile.

Lansat în 2012 sub forma unei cantine pentru angajați, Aramis Delicii are în prezent 300 de locuri și oferă servicii de restaurant, catering și organizare de evenimente.

Localizat în Baia Mare, centrul Aramis Logistics este un punct de livrare care deservește la nivel local și regional furnizorii IKEA.

Asociația Familială Aramis este dedicată îmbunătățirii condițiilor de viață și de muncă ale angajaților, prin programe de formare, consiliere și suport.